Voor de mooiste en meest veelzijdige zaak van Noord-Holland

Van dinsdag t/m zondag geopend heeft De Walvis een veelzijdig restaurant waarin met lunch en diner aanbiedt met een daarbij behorende bar wat toegang geeft tot het mooiste terras aan het water.

Met uitzicht op de Zaan is er een Frans-Internationaal georiënteerde keuken dat de kaart bepaalt. Elke dag is er een nieuw 3-gangen keuzemenu. Dit is voornamelijk mogelijk doordat er met seizoensgebonden, dagverse producten uit de streek wordt gewerkt.

De Zaanse Schans behoort tot de grootste “hotspot” van Nederland wat betreft toerisme en daar is onze locatie ook op ingericht. Voor een snelle take-away tot diner op niveau. Wil jij deel uit maken van ons team?

Bedieningsmedewerk(st)er

Wat breng jij met je mee als bedieningsmedewerk(st)er?

  • Enige ervaring is gewenst, liefst ook met grote groepen, partijen, zakelijke events en toerisme.
  • Flexibiliteit en afwisseling is voor jou geen probleem.
  • Je bent zeer gastvrij en vriendelijk en kan goed werken in een team.
  • Je spreekt zowel de Nederlands als Engelse taal.

En, zeker zo belangrijk, voor jou?

In deze deel- en voltijds job ben jij, samen met het kernteam, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je signaleert behoeften van gasten; van passanten op het terras tot aan die persoon die de hele zaak afhuurt. Geen dag is hetzelfde. Volgende week een extra partij? Regelen we! Wordt het toch mooi weer morgen? Geen probleem. Een oester & champagne party voor 250 man? Leuk! Je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze meteen op. Een 'volle zaak' is heel prettig, een optimale 'gastbeleving' nog veel meer. Ook kan je personeel aansturen. De persoonlijke inbreng, vooraf en tijdens, is een pre. Naast ons gezellige team en heerlijke bieren zitten er nog genoeg voordelen aan vast:

  • Brutosalaris tussen de €2.000 en de €3.175, afhankelijk van je leeftijd en ervaring dat je meebrengt
  • Eén weekenddag vrij
  • 15% korting in het restaurant en onze andere locatie: Lab44, Brouwerij Hoop en Slager aan de Schans.
  • Uren in 4 dagen mogelijk
  • Een HOOP bieren proeven

Het betreft in principe een voltijd (38 uur per week) job, maar is ook in deeltijd in te vullen. Ben jij nieuwsgierig geraakt of wil je meer informatie? Kom gerust langs voor een bakje koffie! Verras ons met je motivatie en stuur deze vergezeld van je CV snel naar:

Solliciteer

PS: Pas je niet in deze functie, maar ben je wel getriggerd door vacature? Zoek gerust contact met ons op! Wij zijn ook op zoek naar krachten voor de bediening en keuken!

Zelfstandig werkend kok

Wat breng jij met je mee als kok?

  • Enige ervaring is gewenst, liefst ook met grote groepen, partijen, zakelijke events en toerisme.
  • Flexibiliteit en afwisseling is voor jou geen probleem.
  • Je bent zeer gastvrij en vriendelijk en kan goed werken in een team.
  • Je spreekt zowel de Nederlands als Engelse taal.

In deze deel- of voltijds job ben jij, samen met het kernteam, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je signaleert behoeften van gasten; van passanten op het terras tot aan die persoon die de hele zaak afhuurt. Geen dag is hetzelfde. Volgende week een extra partij? Regelen we! Wordt het toch mooi weer morgen? Geen probleem. Een oester & champagne party voor 250 man? Leuk! De persoonlijke inbreng, vooraf en tijdens, is een pre. Naast ons gezellige team zitten er nog genoeg voordelen aan vast:

  • Brutosalaris tussen de €2.000 en de €3.175 op fulltime basis, afhankelijk van je leeftijd en ervaring dat je meebrengt
  • Eén weekenddag vrij
  • 15% korting in het restaurant en onze andere locatie: Lab44, Brouwerij Hoop en Slager aan de Schans.
  • Uren in 4 dagen mogelijk
  • Een HOOP bieren proeven

Het betreft in principe een voltijd (38 uur per week) job, maar is ook in deeltijd in te vullen. Ben jij nieuwsgierig geraakt of wil je meer informatie? Kom gerust langs voor een bakje koffie! Verras ons met je motivatie en stuur deze vergezeld van je CV snel naar:

Solliciteer

Stages

De Walvis is een erkend leerbedrijf.

Zoek jij voor komend schooljaar een leerbedrijf waar je de fijne kneepjes van het koksvak leert van een erkend leermeester? Kom dan snel kennismaken met onze chef-kok en leermeester Pjotr Rentinck. Voor een stage in het restaurant zit je bij ons ook goed; onze bedrijfsleider en leermeester leert je alles over de voorkant van het restaurant en je draait met mee de leukste evenementen op onze locatie.

Leerling bediening niveau 2 en niveau 3

Leerling kok niveau 3

Wil jij solliciteren of heb jij nog vragen over de vacature?

Solliciteer

© D’Swarte Walvis 2023