Evenementen

Zakelijke en privé bijeenkomsten

Voor kleinere en grotere feestjes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag je zakelijke en privé feest. Hiervoor beschikken wij over diverse zalen, kamers en terrassen; acht in totaal. Onze ligging op de Zaanse Schans, aan de prachtige Zaan, is uniek. Je kunt vertrouwen op onze meer dan 50 jaar ervaring in het ontvangen en fêteren van onze gasten, in alle denkbare variaties. Kortom, wij bieden veel meer dan op het eerste gezicht te zien is!

Korting op zaalhuur voor onze zakelijke gasten!

Voor onze zakelijke gasten hebben wij in het eerste kwartaal van 2020 een aantrekkelijk aanbod: 50% korting op zaalhuur! Je leest er hier alles over. Wil je meer informatie, een offerte op maat of een reservering maken? Neem dan contact met ons op via info@dewalvis.nl

Feesten en evenementen

Raadhuis Zaandijk

Via D'Swarte Walvis kun je ook de mogelijkheden voor een andere bijzonder unieke plek in Zaandijk bespreken: het voormalige raadhuis van Zaandijk. Deze locatie is prachtig gelegen aan de Lagedijk 106. Dit deel van Zaandijk, de zogenoemde Gortershoek, is met zijn vele monumentale Zaanse koopmanshuizen een beschermd dorpsgezicht. Aan de voorzijde kijkt het Raadhuis uit op de beeldentuin met theekoepel. Aan de achterzijde ligt een grote rozentuin met terrassen, aanlegsteiger en een prachtig uitzicht op de molens en openluchtmuseum de Zaanse Schans. 

Ook hier biedt de aanwezigheid van de eigen aanlegsteiger de mogelijkheid voor aankomst en/of vertrek over het water. De bijzondere, authentieke en historische ambiance biedt vele mogelijkheden voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, vergaderingen, productpresentaties en andere kleinschalige exclusieve bijeenkomsten.

Feesten en evenementen

In het huwelijksbootje...

Trouwen bij D’Swarte Walvis: één van de meest bijzondere dagen van je leven op een wel heel bijzondere plek. Wie wil dat nou niet? Bij ons kun je zelfs letterlijk in het huwelijksbootje stappen! Graag bespreken wij jullie wensen voor deze bijzondere dag samen. Wij kunnen het hele scala bieden, van trouwlocatie tot feest tot 150 personen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Terras Zaan
Terras Zaan
Weesmeesterzaal
Commandeur

Feesten en evenementen

Zakelijk en privé

Bij D'Swarte Walvis kun je  verschillende ruimtes en kamers huren voor zakelijke of privé bijeenkomsten.

Achter in het restaurant vind je op de begane grond onze ‘Regentenkamer’. Deze ruimte leent zich uitstekend voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten zoals resp. vergaderingen en diners. Deze ruimte is zeer geschikt voor kleinere groepen tot ca. 14 personen.

Op de eerste etage, die middels een trap bereikbaar is, bevinden zich de ‘Commandeurskamer’ en de ‘Weesmeesterzaal’.
De ‘Commandeurskamer’ ligt boven onze bar en biedt een mooi uitzicht over de Zaan. Deze ruimte, in stijl van de walvisvaarders en met diverse bijzondere details, leent zich uitstekend voor groepen tot ca. 50 personen.

De ‘Weesmeesterzaal’ is, naast het restaurant, de grootste aparte ruimte. Deze ruimte  is de vroegere slaapzaal van het weeshuis. Deze zaal wordt getooid door mooie tegeltableaus met daarop molens. In de Weesmeester-bar zijn kleine gedenktegeltjes te vinden over de oorsprong van het gebouw.  Een prachtige ruimte voor groepen tot ca. 100 personen.

Naast deze aparte kamers, zijn het restaurant, de bar, de serre en het terras ook af te huren.

In bijgaand document (pdf) en op de website www.vergaderlocatieszaandam.nl tref je een beknopt overzicht van onze mogelijkheden. Hierbij benadrukken wij dat iedere bijeenkomst voor ons maatwerk is en wij je graag verwelkomen om alle wensen en onze mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Condoléances

Voor condoléances bieden wij steeds meer podium. Een groter wordende groep wil af van het sfeerloze ‘koffie & cake’ product en kiest juist voor het ‘vieren van het leven’ met wijn, bier en lekkere hapjes. We hebben hier inmiddels een ruime ervaring in opgebouwd en weten dus ook goed hoe om te gaan met enerzijds de gewenste sfeer van de familie en anderzijds de grote druk waaronder dit veelal moet plaatsvinden. Dankzij onze ruimte en goede bereikbaarheid, is bijna alles mogelijk. Je bent welkom voor een persoonlijk gesprek waarin wij alle wensen en mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken. 
 


© D’Swarte Walvis 2020