Met de auto

Prima bereikbaar

D’Swarte Walvis is, gelegen nabij uitvalswegen richting de A8 en A7, zeer goed bereikbaar. In uw navigatiesysteem kunt u als adres Kalverringdijk ingeven. Of maak hier uw eigen routebeschrijving.

Wij hebben ons eigen parkeerterrein (20 auto’s) bij de entree van de Zaanse Schans. Daarnaast is er op loopafstand meer openbare parkeergelegenheid. Zelfs als we grote groepen verwachten, of bussen, kunnen we een regeling treffen en met de parkeervoorziening van de Zaanse Schans (na 19:00 uur vrij uitrijden). Parkeren is bij ons dus geen probleem. Wel zo gastvrij!

Met het openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Treinstation Zaandijk Zaanse Schans ligt op slechts 15 minuten loopafstand (treinverbinding tussen Amsterdam en Alkmaar). Plan uw route met het OV.

En met de boot! D’Swarte Walvis ligt aan de Zaan in een prachtig historisch gebied, dus wat is er mooier dan aan te meren met uw eigen boot aan onze steiger. Let wel op: de diepgang is hier beperkt tot ongeveer 1 meter.

boot

Wilt u ook overnachten op deze mooie locatie? Direct naast ons restaurant op de Zaanse Schans bevindt zich een van de mooiste B&B’s van Nederland: Heerlijck Slaapen. Zes kamers in drie monumentale panden, met een prachtige tuin direct aan het water. Het afwerkingsniveau is hoog, evenals de persoonlijke service. Voor tarieven en meer informatie verwijzen wij naar de website

www.zaanseschansbedenbreakfast.nl© D’Swarte Walvis 2018 - Website door Pieter Smit Media