Evenementen

In het huwelijksbootje...

Trouwen bij D’Swarte Walvis: één van de meest bijzondere dagen van uw leven op een wel heel bijzondere plek. Wie wil dat nou niet? Bij ons kunt u zelfs letterlijk in het huwelijksbootje stappen! Graag bespreken wij uw wensen voor deze bijzondere dag met u. Wij kunnen het hele scala bieden, van trouwlocatie tot feest tot 150 personen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Heeft u iets anders te vieren, zakelijk of privé? Bij ons bent u aan het juiste adres

Maak een afspraak

Evenementen

Vergaderen

Ook verhuren we de verschillende ruimtes
en kamers voor uw vergadering of presentatie. In bijgaand document (pdf) en op de website www.vergaderlocatieszaandam.nl treft u een beknopt overzicht van onze mogelijkheden. Hierbij benadrukken wij dat iedere bijeenkomst voor ons maatwerk is en wij u graag verwelkomen om uw wensen en onze mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Condoléances

Voor condoléances bieden wij steeds meer podium. Een groter wordende groep wil af van het sfeerloze ‘koffie & cake’ product en kiest juist voor het ‘vieren van het leven’ met wijn, bier en lekkere hapjes. We hebben hier inmiddels een ruime ervaring in opgebouwd en weten dus ook goed hoe om te gaan met enerzijds de gewenste sfeer van de familie en anderzijds de grote druk waaronder dit veelal moet plaatsvinden. Dankzij onze ruimte en goede bereikbaarheid, is bijna alles mogelijk. Uw wensen bespreken wij graag met u!© D’Swarte Walvis 2018 - Website door Pieter Smit Media