Welkom bij restaurant D’Swarte Walvis! Al 52 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Wie de Zaanse Schans bezoekt of een vaartocht over de Zaan maakt, kent D’Swarte Walvis. In een monumentaal pand, midden op de Zaanse Schans, biedt het een ongekende gelegenheid om heerlijk te genieten. En dat op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Amsterdam.
 

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur.
De Baleine, onze take-out aan de Zaanse Schans zijde, is dagelijks geopend van 10:30 tot 18:00 uur.

  
Nog steeds verkrijgbaar: Afhaal- en bezorgmaaltijden
Deze maaltijden zijn vers bereid en kunnen thuis gekoeld 4 dagen bewaard worden of ingevroren worden. Wij leveren alles in porties, al dan niet vacuüm, met instructies voor verdere bereiding thuis. De bereiding is altijd eenvoudig, omdat de gerechten in onze keuken al helemaal zijn voorbereid: je hoeft de gerechten thuis alleen nog maar op te warmen en te serveren.
Bestel je maaltijd 2 dagen van tevoren per e-mail of telefonisch: info@dewalvis.nl of 075-616 5629. Geef je gewenste menu en ophaal- of bezorgtijd aan ons door. Afhalen kan vanaf 16:00 uur. Bekijk onze menu's per week, met dagverse maaltijden, hieronder:

- dinsdag 7 t/m zondag 12 juli

- dinsdag 14 t/m zondag 19 juli

- dinsdag 21 t/m zondag 26 juli

Ook verkrijgbaar:
> onze wereldberoemde Zaanse Mosterdsoep!
> de wijnen van D'Swarte Walvis!

Onze locatie

Meer dan alleen restaurant

Restaurant D’Swarte Walvis is veel meer dan alleen een restaurant. Wij bieden volop ruimte aan kleine en grote gezelschappen voor een vergadering, lunch, feest of borrel. Deze locatie is uniek voor Zaandam. De ligging aan enerzijds de Zaanse Schans en anderzijds de Zaan met een groot terras, maken deze locatie bij uitstek geschikt voor evenementen met internationale gezelschappen.


© D’Swarte Walvis 2020